Any Nou


Primer de tot, benvinguts a l'any 2013.

El dia d'avui el podem comparar com quan comprem una nova agenda o llibreta pensant que es nova i està buida tot esperant que la omplin amb cites, números, histories, pensaments, il·lusions. Amb el dia d'avui passa el mateix, encetem un nou dia i un nou any i esperem poder “escriure” en els seus fulls un munt de coses bones i millorables, i a ser possible diferents a les que varem escriure en el llibre de l'any passat.

Malauradament per a molts de nosaltres, aquest nou any, o nova llibreta, ens l'han donat tacada, rebregada, sembla més aviat una llibreta reciclada d'anys anteriors. L'any ha començat amb les mateixes mentides, enganys i problemes, de l'any anterior, no hem deixat cap enrere.

Per acabar de gaudir d'aquest panorama encoratjador, escoltem les noticies i entre les noticies de les festes de cap d'any que s'han celebrat a tot arreu, bé casi a tot arreu, trobem la noticia de que entren en vigor tot una sort de noves lleis que milloraran el nostre malestar general, i de ben segur augmentaran els nostres mals de cap.

  • S'apuja l'IVA per la compra de una casa per viure, qui se la pugui comprar.
  • Pugen els preus dels transports públics, tant de la Generalitat como els altres.
  • Pugen els serveis bàsics, l'aigua, l'electricitat, l'IBI.
  • Puga la benzina, perquè es retira la subvenció als carburants ecològics.
  • ....

En fi, que amb aquesta perspectiva la llibreta que m'han vengut, o que he comprat, l'únic que m'assegura de moment es que aquest any serà tant dolent com el passat o pitjor.

Benvinguts a l'any 2013, una llibreta nova, buida i que espera que puguem escriure coses en els seus fulls. Bones o millorables.


Comentaris

Entrades populars