FELIÇ ANY NOU


Ja hi som, ja ha arribat. Fa pocs dies va ser el dia nacional de la salut, si home si, el passat 22 de desembre quan els nens de San Ildefonso canten aquella cançó, que més aviat sembla un rif repetitiu. Pot ser a algú de vosaltres a més de salut li ha deixat “pelas”, però a la majoria de nosaltres només salut. Hi ha un dit castellà que diu, MAL DE MUCHOS CONSUELO DE TONTOS, deu de ser això, una mica tontos de ben segur que som.

Però ara, arriba l'altre gran dia de l'any, el dia en el que tots fem promeses de canvi, deixarem de fumar, tornarem a fer esport, ens aprimarem, arreglarem la nostra situació personal, etc., etc., etc.. També arriba el dia en el que a la TV ens presenten totes les col·leccions imaginables per desenvolupar la nostra intel·ligència, el nostre hobby, o el que sigui. No em digueu que us heu fixat mai en aquest petit detall, dons feu-lo, quan comenci el nou any fixeu-vos quina quantitat de col·leccions noves s'anuncien per TV, i el més sorprenent, totes a 1 euro. La lletra petita diu que només la primera entrega, però això tan sa val, passar-nos lo pipa o trobar millors llocs de treball no te preu, jejejeje, permeteu-me aquesta rialleta.

Jo també vull fer les meves propostes per aquest nou any que tot just començarà, jo també vull posar el meu granet d'arena a la llista de coses que ens proposem i que de ben segur, pocs de nosaltres aconseguirem portar fins a bon port.

Em/Us proposo:

  • Millorar l'estat d'ànim. Fins i tot els metges ho diuen, una persona contenta i feliç es menys propensa a posar-se malalta. Això si, no tindreu tants dies de festa a la feina per baixa d'infermetat, però sempre es poden buscar altres excuses.
  • Fem amics. Es important tenir amics, no contactes en el facebook o al watsapp, amics. D'aquells que en cas de necessitat estaran al vostre costat per donar-vos un cop de mà de veritat.
  • Milloreu el vostre lloc de treball. Bé, aquesta proposta tal i com va la cosa segurament serà la més difícil, perquè primer tindrem de tenir una. Però si sou dels que per sort encara en teniu, penseu que no per molt treballar, fer hores, fer la pilota i aquestes coses, la feina us durarà més. Recordeu aquella altre frase que diu, JO TREBALLO PER VIURE NO VISC PER TREBALLAR.
  • Feu l'amor. Queda molt fi dit així, també ho podríem dir amb altres paraules però així queda bé. Recordeu que fer l'amor, de tant en tant, augmenta la vostre sensació de benestar, aixeca el vostre estat d'ànim (i altres coses que no direm), augmenta la vostra auto-estima i no sé quantes coses més segons el metges. I recordeu també altre frase, avui estic “raro”, EL MUNDO IRÍA MEJOR SI FOL.....S MÁS I JOD.....S MENOS.
  • Siguem més persones. Amb això no vull dir que “fabriquem” més nens. Tindrem de fer un esforç per ser més educats amb els altres, més comprensius, no intentar guanyar més que el veí i molt menys fer la guitza a qui li van millor les coses que a nosaltres. Siguem coherents, no podem demanar als nostres dirigents o als nostres veïns, que deixin de fer coses que nosaltres mateixos fem.
  • La Família. No el fabricant de pasta, nooooo. Parlo de la dona o el marit o l'ex, els vostres fills, germans, tiets, etc., ja sabem que no tots son com voldríem, però recordeu que nosaltres tampoc som angelets. I al cap i la fi, de ben segur que heu compartit moltes coses, encara que fos de petits.

En fi, ja dura molt això i l'any s'acaba, tenim d'escollir la nostra proposta per aquesta nit, penseu, penseu i penseu, escolliu i intenteu portar-la a terme. L'intenció es el que val, o això diuen.

Espero que aquest any nou que començarà d'aquí a poc, ens porti, a mi també si us plau, un any una mica millor del que els nostres dirigents ens diuen, que trobem aquella persona que ens omple, aquella activitat que ens carrega les piles, que retrobem aquella il·lusió per fer coses i per viure, que trobem nous amics que ens acompanyin, que...(aquí podeu posar més coses).

FELIÇ ANY NOU A TOTS, fins i tot els hi desitjo als nostres dirigents polítics de tots els nivells, encara que penso que no so mereixen, i si, per a tu també.




Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars