Noticies breus 1

Ara ja comencem a tenir estadístiques de l'any anterior, i els mitjans de comunicació es fan ressò d'una d'aquestes estadístiques. Durant els dos darrers dies, a les noticies de les diferents TV's podem veure que durant l'any 2012 s'ha reduït el nombre d'accidents de tràfic.

No cal parlar-ne més, cal felicitar a la DGT i els responsables estatals i autonòmics de tràfic per haver aconseguit rebaixar aquest número i esperem que es pugui seguir rebaixant durant aquest any.
accidents.jpg

Sincerament crec que ho aconseguiran. Les noves mesures de seguretat adoptades a les carreteres i autopistes del país, de be segur que faran que aquesta estadística millori durant aquest any. A quines mesures em refereixo?
  • De moment baixaran els límits de velocitat d'algunes carreteres, encara no saben quan ni quant, però segurament això anirà de la mà de un augment dels radars, però això es una altra historia.
  • Per l'efecte de l'augment de l'IVA, els peatges de les autopistes pujaran.

També tindran a veure en aquests resultats altres mesures posades en pràctica durant aquest any passat i que s'ampliaran aquest any. Be de fet, ja s'han aplicat algunes d'elles. Per exemple:
  • Si puja el preu de la benzina, no podrem omplir el dipòsit tant sovint, ja que el nostre sou, amb sort, serà el mateix de l'any passat si no més baix, però això també es altra historia. Caldrà fer menys quilometres o el que es el mateix, no sortirem tant.
  • Si seguim augmentant el numero d'aturats del país, aconseguirem també el mateix efecte, potser que fins i tot rebaixem el nostre “parque móvil”, es clar, tindrem de vendre'ns el cotxe per a poder menjar.

Però tampoc cal ser “torracollons”. Pensem positivament i quedem-nos només amb el titular de la noticia.

Els accidents de tràfic disminueixen un 12% l'any 2012.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars